Ha a fizu csak arra elég hogy lakjak valahol meg egyek, mi motiváljon munkavégzés közben?
Az, hogy ezt kell csinálnod addig amíg nem gyűjtesz releváns szakmai tapasztalatot, vagy nem kézped magad tovább, hogy többet keress.
Esetleg nem találod meg a módját, hogy lejjebb add az igényeidet lakhatás és étkezési költségeket illetően
"Esetleg nem találod meg a módját, hogy lejjebb add az igényeidet lakhatás és étkezési költségeket illetően"
Nincs hová lejjebb adni..8nm szobában élek, főzök magamra.
Ennél lejjebb csak a minőségi éhezés van, meg a munkásszálló (bár az is elég drága)
Szerintem kb egy korúak lehetünk. Szegény családból származom, édesanyám egyedül nevelt fel, de felküzdöttem magam egy olyan szintre, hogy ne okozzon gondot a megélhetés, szeressem azt, amit csinálok, és jól is keressek vele. Megtehetem, hogy ne nézzem az árakat, évente többször külföldön pihenjek, Macbookom, iPAD-em, XS Max-om, sőt airpods 2-m is legyen saját fizetésből, plusz néhány millió megtakarításom is van ezek mellett. Sőt a napszemüvegem és az órá, drágább, mint az álomfizetésed.
Mindezt úgy értem el, hogy folyamatosan fejlesztettem magam, és mára az egyik legjobb vagyok a munkámban. Én is sajnálkozhattam volna, hogy miért nem ment meg senki, miért ilyen gonosz ez a kapitalista világ, de ehelyett cselekedtem. Ezt javaslom neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!