Valószínűleg ki fognak rúgni. Hogyan viselkedjek?
Hibáztam elég nagyot a cégnél, ahol dolgozom, és most azt hiszem, ki fognak rúgni. Már a beosztásomat sem küldték el, de még nem beszélt velem senki. Vasárnap bent leszünk pár kollégával és a főnökkel, valószínűleg akkor fognak elküldeni.
Mit tegyek, hogyan viselkedjek? Borzasztóan kínosnak érzem, főleg azért, mert valóban hülyeséget csináltam. Tudom, hogy majd én leszek a téma a kollégáim között, és ez is zavar. Nagyon ideges vagyok, mit tegyek?
Volt már valaki hasonló helyzetben?
Ha tutibiztos akkor esetleg mondj fel magadról, jobban néz ki a jövőben.
Sok mindent nem tudsz tenni ha akkorát hibáztál.
Engem kineveztek egy új területre felelősnek, még aznap megtudtam, hogy kapott a cég 31 500 000Ft bírságot egy 5 nappal korábbi ellenőrzés miatt és papíron már én vagyok a felelős, a kirúgást már borítékolhattam is.
Meglepő mód eltelt 3 nap a kirúgásomig, de legalább 6 havi bért egyben kifizettek a békés elválás érdekében :)
Köszönöm szépen a válaszokat!
Az nem lenne idétlen, ha most gyorsan magamtól felmondanék?
Legszívesebben be sem mennék, annyira kínos lesz.
Lazán...
Nekem volt olyanom, hogy egymás utáni munkahelyekről 6 illetve 5 nap után rúgtak ki.
De nem sajnáltam, mert pszichopata főnök, meg aljas kollégák nem hiányoznak!
Mostani helyemen 4 éve vagyok, a főnök könyörgött múltkor, hogy ne mondjak fel, mert váltani szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!