Lyoness, valaki tud segíteni?
Figyelt kérdés
Csak arra lennék kíváncsi ,hogy tudja-e valaki hol tudom megnézni ,hogy hányan vannak allattam és hogy mennyi hozamot kaptam ? Köszi ha segítesz2019. júl. 3. 01:23
1/4 anonim válasza:
Nézz le, hogy milyen magasan vagy a piramisban a földtől.
3/4 anonim válasza:
Ezt a szar piramisjátékot nem csődölteték már be? O.o
4/4 anonim válasza:
sajnos nem, túl erősen működik...gondolom még mindig van pár becsületes partner cég, akiknek bejött...:D
5-6 éve faterom benne volt...emlékszek vettünk egy laptopot és egy asztali számítógépet külön-külön cégektől, akik lyoness partnerek voltak, hogy ha már úgyis veszünk, akkor ilyen helyről...az egyik befizette és így megkaptuk a jutalékot, a másik meg simán nem fizetett, így nem kaptuk vissza...jó, 2-300 Ft lehetett, nem tudni...na mind1. :D
emlékszek arra is, ahogy faterom agyát tömték, hogy majd hú de be fog indulni, már nagy áruházláncokkal is tárgyalnak együttműködésről...azóta se hallottam, hogy bármelyik partner lett volna XD
vicc kb. az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!