Foxpost csomagvarázslóval hogyan tudnám elküldeni a címzettnek a csomagot, hacsak feladási kódot adott meg?
"Vásároltak tőlem valamit,viszont az illetőnek foxposton keresztül kellene küldeni a csomagot másik megyébe. Az illető regisztrált és elküldte nekem a feladási kódot, decsak ennyit"
Khmmm.... Ha TE VAGY AZ ELADÓ, akkor miért a vevő regisztrál és küld Neked csomagfeladási kódot??
Az online felületen meg kell adni a csomag nagyságát is - ezt mégis hogy tette meg a vevő, mikor azt se tudja, mekkora az a csomag, amit TE ADSZ FEL.
Szóval, a csomagot Neked kell feladnod, Neked kell becsomagolni, lemérni, hogy mekkora és eszerint bejelölni a Foxpost csomagküldő online felületén és TE fogsz kapni egy kódot, amivel a vevő majd ki tudja nyitni az adott automatát.
Azt pedig mindenképpen tudnod kell, hogy melyik automatába kéri. A csomagfeladást viszont Neked kell fizetned. Vigyázz, mert ha utánvéttel kéri és nem veszi át a terméket, akkor elbuktad a szállítási költséget.
Ki van már fizetve, átutatalta a postai költséget is. Azt megnéztem a foxpost oldalán, 5kg-ig van a legolcsóbb, a csomagot meg tudjuk, hogy 5 kg alatti.
Egy műszaki dologról van szó, aminek van saját doboza. Ezt be kellene még csomagolni? Úgyis az nyitja ki, aki megvette az árut, nem?
"Ja, meg még azt is megadta, hogy S-es fiók, ami nem tudom amúgy mit jelent."
Az "s"-es fiók, az a fiók méretét jelenti - de furcsa, hogy a vevő honnan tudja, hogy mekkora a doboz, amit TE adsz fel?
Ha nem jó méretet írt be, adott meg, akkor lehet, nem fog beleférni a doboz. esetleg te megadtad neki a doboz adatait(cm)? Széle, hossza, magassága?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!