Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Budapesten az 5. kerületből...

Budapesten az 5. kerületből hová tudnék könnyen eljárni?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy vidéki vagyok de nemsokára felköltözök a fővárosba, de egyáltalán nem vagyok jártas Budapesten. Munka szempontjából melyik kerületekben gondolkodjak ahová egyszerűen bejárhatok?

Köszönöm a válaszokat előre is!

2019. júl. 1. 21:08
 1/10 anonim ***** válasza:
A Parlament elég közel van, jó lesz?
2019. júl. 1. 21:17
 2/10 anonim ***** válasza:
Akinek az 5.kerben van lakása, az nem szokott dolgozni. Amúgy tkp bárhová, a magam részéről a Hungárián túlra már nem szívesen mennék.
2019. júl. 1. 21:19
 3/10 anonim ***** válasza:

1.- albérletben fogsz lakni?

2.- ha igen, mennyi pénzed lesz lakást bérelni? ugyanis az 5.-ik kerület a legdrágább. Ha van 300 ezer ft-od havonta albérletre, akkor ott keress.

3.- nem írsz semmit, hogy milyen végzettséged van?

Most írok egy lükeséget, mert azt hiszem, az már nincs is meg: pl. ha a kóbányai textilgyárba mész dolgozni, akkor felesleges az 5.-ik kerületben méregdrágán lakást bérelni, mert Kőbányán sokkal olcsóbb és közelebb lesz.

Javaslom, nézegesd az albérlet árakat az ingatlan.com-on.

2019. júl. 1. 21:31
 4/10 A kérdező kommentje:
Albérlet már van és nem egyedül megyek, csak érettségim van szóval betanított munka érdekel, köszi.
2019. júl. 1. 22:10
 5/10 anonim ***** válasza:
5. kerületből bárhova eljutsz könnyen
2019. júl. 1. 22:54
 6/10 anonim ***** válasza:
Betanított munkásként az 5-ben lakni olyan, mint lízingelni egy 20 milliós BMW-t, aztán albérletezni egy 6 millás panelben. Közlekedési szempontból egyébként az egyik legjobb, a város bármely pontja elérhető, de a gyárak mondjuk pont rohadt messze vanna. Az ötödik kerület a klasszikus nagypolgári városközpont, ott a Parlament, a Bazilika, csomó nagykövetség, stb.
2019. júl. 2. 08:05
 7/10 anonim ***** válasza:
15. Kerület lesz az...
2019. júl. 2. 08:08
 8/10 anonim ***** válasza:
Persze, 150ből albérlet, amiben 3an elfértek, az 5. Kerületben. Én meg megyek és lecsutakolom a pegazusom.
2019. júl. 2. 08:33
 9/10 anonim ***** válasza:

> Akinek az 5.kerben van lakása, az nem szokott dolgozni.

lol

2019. júl. 2. 12:16
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem kérek több privátot. Amúgy meg már válaszoltam normálisan, írtam, hogy én a Hungárián kívülre nem mennék.

De belül meg gyárat nem fogsz találni.

2019. júl. 2. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!