Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy lehet kezelni azt a...

Hogy lehet kezelni azt a körülményt hogy az embernek semmi jövőképe anyagilag?

Figyelt kérdés
Szülőknél lakok, dolgozok, ha albiba mennék az kb hóvégére 0-ra elvinni a fizetésem. Rakosgatok félre, de nem igazán látom a kitörést ebből és ezt nagyon a lelkemre veszem. De van csomó kortársam akik szint így vannak, csak albérletben, így ők valószínűleg elég kevés spórolt pénzt tudnak képezni. De mégsem látom rajtuk azt az elesettséget meg mély depressziót ami engem emészt emiatt. Mit tudnak ezek az emberek?
2019. júl. 1. 15:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
81%

De igenis, jó dolgod van: vannak szüleid, akik megengedik, hogy ott lakj. Segítenek a spórolásban.

Albérletből ugyanezt nem tudnád megtenni - vagy sokkal nehezebben.

És nem, nem az etióp éhezőkhöz képest van jó dolgod, hanem sok más ITTHONI emberhez képest is.

Családok nyomorognak fillérekből.

És ha kinézel nyugatra, akkor azt fogod látni, hogy sokszor még felnőtt embereknek sincs lakásuk, mert nyugaton olyan drága a lakás.

Most mesélek valamit, kapaszkodj meg:

A hétvégén beszélgettem egy STEWARDESS-el, aki SVÁJC-ban dolgozik. Gondolhatod, hogy jól keres. És kénytelen volt átköltözni Németországba, és onnan jár dolgozni, mert már nem bírta a svájci bérleti díjakat.

2019. júl. 2. 20:57
 12/13 A kérdező kommentje:

@20:57

Valahogy nem tudom átérezni a helyzetet mikor azt látom hogy az utakon egymás után jönnek a 10 évnél nem idősebb BMW-k Mercedesek. Ilyenkor azt kérdezem magamtól, mit tudnak ők, vagy én mit nem, hogy én a tömegközlekedésen ülök...

2019. júl. 2. 21:08
 13/13 anonim ***** válasza:
37%
Költözzön külföldre
2019. júl. 2. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!