Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ilyen esetben van mód elállni...

Ilyen esetben van mód elállni a megrendeléstől anélkül, hogy károm származna belőle?

Figyelt kérdés
Megrendeltem egy nyílászáró cserét állapotfelmérés után, a cég nem valami noname, ismert cég, de semmi információt nem kaptam hetek óta. Azon gondolkodom, hogy felméretem mással is, és ha jobb ajánlatot kapok, mással végeztetem el a munkát, de ha erre sor kerülne, amiatt, mert az első cég nem hajlandó semmiről tájékoztatni, nem szeretném, ha károm származna belőle.
2019. jún. 25. 14:22
 1/7 anonim ***** válasza:

"Megrendeltem egy nyílászáró cserét állapotfelmérés után,"

Amennyiben a Te ablakaidra méretezik a nyilászárót, személyre szóló, egyedi megrendelés, úgy nincs mód az elállásra.

Egyébként azt írod, nem noname cég- akkor nincs ügyfélszolgálat, amit felhívhatsz? Vagy nem veszik fel?

2019. jún. 25. 14:30
 2/7 A kérdező kommentje:
Szabvány ablak, de attól még kimennek mindenhova felmérni.
2019. jún. 25. 14:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Szabvány ablak nincs, mindent méretre gyártanak manapság. Nem tudsz elállni.
2019. jún. 25. 22:13
 4/7 A kérdező kommentje:
Panel ablak az szabvány. Az zavar, hogy semmiről nem tájékoztatnak, hetek óta várok, hogy mi lesz, én sem vagyok időmilliomos, tervezni kell a szabadságot is.
2019. jún. 26. 09:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Kérdeztem, hogy felhívtad őket?
2019. jún. 26. 09:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Azt értem, hogy szerinted szabvány panelablak. Csak senki nem gyárt, csak megrendelésre, hogy ne lehessen lemondani.
2019. jún. 26. 11:07
 7/7 A kérdező kommentje:
Felhívtam, meg írtam is többször, most többszöri megkeresésre voltak hajlandók végre csinálni valamit. Más ablakos cégek is ilyenek, vagy csak én fogtam ki egy olyat, ahol maguktól nem jut eszükbe tájékoztatni a kedves ügyfelet több hét után?
2019. jún. 26. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!