Ki fizethetem a 16000 BKK tartozásom 5 forintosonként?
A lényeg annyi, hogy még tavaly megbüntetett az ellenőr mert nem volt nálam jegy, ezt az összeget még SWIFT utalással elküldtem neki. Viszont ma mégis kaptam egy 16 000 Ft-os csekket mert későn fizettem, valószínű később ért oda az utalás. Én szeretném kifejezni nekik az őszinte szeretettem és nagyon szívesen kifizetném nekik ezt a 16 000 Ft-ot 5 forintosonként.
A kérdésem az:
- hogy ebbe bele köthetnek? Van valami szabály arra, hogy hány db érmével fizethetem ki a ezt a kis tartozást?
- Ha bemegyek a bankba és megmondom hogy ki szeretnék venni rengeteg aprót a számlámról, akkor azt teljesíteni fogják?
Előre is köszi a választ.
Szép napot :)
De ha már egyszer befizetted a 16 ezret, minek akarod még egyszer? Menj be a BKK-hoz, mutasd be a bizonylatodat az utalásról, aztán jónapot.
Kedvencem, mikor jól bosszút akarsz állni az ügyintézőn - holott te nem vettél jegyet....
Kp-ban elvileg csak a postán tudod feladni a csekket, és ugyan vicces a kislány, de nam azt a pénzt viszi ki a BKK-nak a Posta, amit te feladsz. Sőt ugyebár ha elolvasod a "csekket", hogy készpénzÁTUTALÁSI megbízás, ebből 2-es IQ-val is lehet tudni, hogy végül nem valós pénzt fognak kapni.
Nem mellesleg a bankban sem fognak kiadni aprópénzt.
6-os írta a tutit. A bank természetesen annyi aprót ad neked, amennyit szeretnél de ez is pénzedbe fog kerülni. Értelme akkor volna az egésznek ah a BKK-nál személyesen lehetne fizetni. De mert ezt nem lehet így hülyeség az egész.
... és azt én sem értem, ha te voltál figyelmetlen, miért akarsz mást szivatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!