Behajthatják rajtam a különbözetet?
Rendeltem a szomszédnak netről növénykarókat, 60 db-ot. Most, 3 munkanappal később hívtak, hogy hát véletlen 100 darabot küldtek, mert százasával van csomagolva, és a különbözetet fizessem meg.
Nem tudom, hány darabot küldtek, a szomszéd pedig már beszúrta őket és adott az unokájának is, meg a valakijének a valakijének is. Behajthatják ezt rajtunk, vagy mit lehet ilyenkor tenni?
Írd meg nekik, hogy pénztártól való távozás után nem fogadsz el reklamációt!
Ha nem volt tételes átadás-átvétel, akkor bizonyíthatatlan mennyit küldtek. Hajtsák be azon a dolgozójukon, aki rosszul készítette össze a rendelést!
Nehogy elismerd, és ne fizess!
Ezt ő tévesztette el.
Lehet, hogy szándékosan?
Ne fizess többet.
Ha van rá lehetőség, akkor visszaviheti a különbözetet.
Ha nincs, akkor IJ.
Köszi a válaszokat.
Hívott a nő, elmondtam neki mindent, mondta, hogy de hát ő meg lett károsítva 40 darabbal. Elmondta, hogy ők ötvenesével szokták kapni, de most véletlen száz volt egy csomagban. Mondtam neki, ezt rendezzék le a beszállítóval, nem tudják bizonyítani, hogy mennyit kaptunk, nekik se éri meg ide jönni, én meg nem fogok ezzel foglalkozni és a szomszédot sem fogom basztatni emiatt. Végül beletörődött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!