Paypal kifizetés - Mikor vonható vissza Paypalon egy kifizetett összeg?
Teljesen biztosra nem tudsz menni. Megkérheted, hogy fizessen "friends and family"-vel, ebben az esetben a Paypaltól nem kérhet refundot. Viszont még így is beballaghat a bankba, indítva egy chargeback-et, azt állítva, hogy nem ő hajtotta végre ezt a fizetést a kártyájával. Erre a fizetés után 180 napig van lehetősége, és hiába vetted le te már a pénzt a bankszámládra, a Paypal ebben az esetben is mínuszba teszi a számládat, és ha valaha még használni akarod (mint írtad, szeretsz vásárolni vele), vissza kell nekik fizetned a pénzt.
Az összeg nagyságától függően a csatolt bankszámlára végrehajtást is kezdeményezhetnek.
De az is lehet, hogy az ügyfeled amint meghallja, hogy friends and family-t kérsz, azt fogja gondolni, te sántikálsz rosszban és eláll az ütlettől.
Aki online árusít, annak mindig megvan ez a rizikó, hogy egy-két dörzsölt ügyfél esetleg jogtalanul visszaigényli a pénzét.
Köszi a választ. :)
Valójában egy fotózást szeretne paypallal kifizetni, és ő maga javasolta a friends csatornát.
Gyanakodtam, azért is tettem fel a kérdést, de szerintem csak gyorsítani szeretné a folyamatot. (Külföldön nem mindig olyan gyors az átutalás mint Magyarországon.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!