Egyetemisták főleg! Ti mennyit költetek egy hónapban átlagosan? Mennyiből gazdálkodhattok?
Iletve, a szüleitek milyen mértékben támogatnak benneteket? Dolgoztok-e?
Nem akarok más pénztárcájában turkálni persze, nincs is jogom hozzá, csak pusztán érdekelne, mert engem gyakorlatilag már beteggé tesz, amennyi pénzt (érzem) hogy költök kajára, szórakozásra. Már ég a pofám a szüleim előtt, ha pénzt kell kérnem tőlük, nem is szívesen adnak, ahogy érzékelem, meg nagyon tehernek érzem magam már emiatt, pedig nem állunk olyan rosszul, de nem is kiemelkedően jól, hogy a "felső átlágban" legyünk, bár kinek, mi számít jónak...
Én kolis vagyok pont emiatt, és az nagyon olcsó, nem is a legdrágább városban lakom, de persze más, mint a falunkban. Dolgozok is ráadásul, bár szorgalmiban csak hétvégén tudtam a sűrű órarend miatt, most meg már vizsgaidőszakban elkezdtem, emiatt még mindig szívok is rendesen még mindig, de meg ugye nyáron dolgozok, de diákszöves meló és nem is kell sokat mennem, mert túl sok az ember, így nagy összegekre nem számíthatok.
Na mindegy, bocsi, csak kicsit feldúlt vagyok most, egyszerűen alig akarom elhinni, hogy így száll el a pénz gyakorlatilag, és sokszor szoktam amúgy is frusztrált lenni emiatt.
Nem tudom, ez-e a megfelelelő kategória.
Előre is köszi a válaszokat!
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!