Érdemes Magyarországra hazaköltözni?
Dániában kaptam munkát - végzettségemhez megfelelőt. Kiköltöztem. A munka és a hely szuper, de az elmagányosodás drasztikus szintűvé vált.
Kaptam egy állásajánlatot Magyarországról - anyagilag közel azonos a dánnal és budapesti központú.
Érdemes-e Magyarországra visszaköltözni? Mennyire élhető, ha megfelelő jövedelme van az embernek? Elindult az ország a nyugat felé kulturálisan, felfogásban, működésben, vagy inkább ellehetetlenül?
Hazaköltöztem. Munka és karrier terén minden rendben - minden szinten kevés a szakember, főleg a több nyelvet beszélő.
Mindemellett több hátrányát látom a hazaköltözésnek, mint előnyét. Ma már nem költöznék vissza.
A magány már nem probléma. A munka terén is sikerült megtalálni a számításunkat.
Más okai vannak, hogy ma már nem költöznék vissza - és pont ezek miatt váltunk, ha a Covid lecseng. Reméljük, hogy 1.5-2 éven belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!