Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van egy postára visszavitt...

Van egy postára visszavitt (nem fért be) csomagom, de elveszett az a kis cetli amit hagyott a postás, kitudom csak iratokkal váltani?

Figyelt kérdés
2019. jún. 13. 18:58
 1/6 anonim ***** válasza:

Persze, hogy ki tudod, én már többször otthon hagytam az értesítőt.

A nevedet fogják kérdezni, aztán megnézik a személyidet.

Az értesítőn sincs semmi egyebed, csak a neved, azt meg ki is lophatják a postaládából.

2019. jún. 13. 19:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Ki tudod váltani, de attól is függ, mikor hozta a postás, ugyanis a cetlin van rajta, hogy mikor jött és hány napig őrzik a postán - utána visszafordul.
2019. jún. 13. 19:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Meg fogják kérdezni, mikor érkezett, és anyázni fognak. (Az értesítőn szokott lenni a csomag azonosítója, az alapján könnyebb megtalálniuk valamiért)
2019. jún. 13. 19:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem soha nem anyáztak, megkérdezik, melyik nap jött, de azt meg azért be lehet lőni, mert nem 3 hét múlva mész érte.

Jellemzően azért 1-2 nap után értemegy az ember.

Ha meg mondjuk ebay-es csomag Kínából, akkor nem küldik vissza. :D

2019. jún. 13. 20:02
 5/6 anonim ***** válasza:
4-es: akkor ez lehet, hogy a mi postánk sajátja. Volt, hogy gyakorlatilag kiátkozott a postaskisasszony, hogy nem elég, hogy nem hoztam az értesítőt, ráadásul merészelek K-betűs utcában lakni.
2019. jún. 13. 20:05
 6/6 anonim ***** válasza:

:D

Mondjuk ez meg kisváros, egy megyeszékhelyen vagy a fővárosban biztos másabb keresgélni.

De amúgy a postások sem a türelmükről meg a kedvességükről híresek, főleg mikor biztosítást meg minden vackot kell ajánlgatniuk.

2019. jún. 13. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!