Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kapom a munkanélküli támogatás...

Kapom a munkanélküli támogatást továbbra is?

Figyelt kérdés

Elmentem 1 napra dolgozni egyszerűsített foglalkoztatással.

Nem a munkaügyi rendelt ki,nem is abban a megyében mentem el ahova ne vagyok jelentve.

A kérdésem az hogy a főnök mondta hogy felveszi velük a kapcsolatot hogy felvegye rám a 25 év alatti tamogatast

De nem írtunk szerződést és nem vállaltam.

Így ebből nekem származhat hátrányom?

Csak az írjon aki biztosan tudja miről van szo

2019. jún. 12. 19:05
 1/6 A kérdező kommentje:
Mármint ma írtunk volna szerződést, de inkább nem vállaltam.
2019. jún. 12. 19:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem vehette fel a támogatást és nem indíthatott el semmilyen folyamatot amíg nem írtunk szerződést igaz?
2019. jún. 12. 19:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha nem írtál alá semmit, akkor nem lesz semmi. Bemondásra nem tudja felvenni a támogatást.
2019. jún. 12. 19:50
 4/6 A kérdező kommentje:
Igazából azon aggódom hogy a munkaügyi központ megszünteti a támogatást mert nem vállaltam egy munkát. De nem ők rendeltek ki oda.
2019. jún. 12. 19:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Amiatt ne aggódj, hogy megszüntetik a támogatást -ugyanis az álláskeresési támogatás mellett simán lehet dolgozni egyszerűsített foglalkoztatásban - márpedig Te így dolgoztál.

Ha nem a munkaügyi központ közvetített ki, akkor pedig szintén nem veszik el a támogatást, mert ha ők közvetítettek volna ki, akkor adtak volna egy papírt, amit alá kell íratnod a kiközvetített munkahelyen.

2019. jún. 12. 20:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Ja rendben köszönöm.
2019. jún. 12. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!