Az "arany befektetés"-be hogyan kezdjek bele?
"ha lement az arany ára"
"és mikor felmegy akkor eladom "
És honnan fogod tudni, hogy mikor van lent és fent? :-)
Még valami: az arany ugyanolyan, mint a valuta: amikor megveszed, akkor drágábban adják el Neked (eladási ár), amikor viszont eladod, akkor jóval kevesebbet adnak érte (vételi ár).
Tessék arany árfolyam grafikon:
@17:06
Klapka Gyuri bácsinak sikerült, elég jól meg is élt belőle.
"Klapka Gyuri bácsinak sikerült, elég jól meg is élt belőle."
Klapka sosem shortolt arannyal konkrétan.
@19:27
Igaz, én 1 milliónak néztem, de 100 ezerrel elég fityfiritty hasznot lehet csak realizálni rajta.
Úgy kellene belekezdeni, hogy előbb meg kell tanulj tőzsdézni. Ez egy szakma. Több év profin megtanulni. Na utána már lehet kockáztatni, de tévedni még akkor tévedhetsz, és bukhatsz nagyokat.
Aki 2011-ben vette 2000 dolláron unciánként az aranyat, az még ma is várja, hogy feljebb menjen. Ha azóta jelentős bukóval ki nem szállt belőle :-)
Kicsit hosszabb időtávú grafikont nézz, mint amit a #3-as ajánl. De azon is láthatod, hogy jelenleg 1336$ körül van egy uncia arany a tőzsdén. És volt 2000 is! És volt aki azt hitte akkor még érdemes venni, mert előző héten még csak 1950 volt! És a növekedés folytatódik a csillagos égig :-)
Ja, az előzőekhez még annyit, hogy 1150 alatt érdemes aranyat venni. Ott nagy támasza van [ha érted a kifejezést].
Hogy shortolni hogyan érdemes, arra én nem tudok tippet adni neked, sosem csináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!