Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Normálisnak számít az ha...

Normálisnak számít az ha elvárják egy kasszástól hogy jegyezze meg a pék, gyümölcs, zöldség áruk kódjait?

Figyelt kérdés

A gépbe hibásan vannak benne de nem mind valamint nagyon kisbetűvel és nincs képi ábrázolás. Kértem papírt erről,hogy tanulhassam otthon de nem tudnak adni mert nincs. Mindig azt kell csinálnom hogy hátrafordulok a termékkel a mögöttem ülő pedig megmondja nekem a kódját.

Nekem nem fog menni az hogy megjegyzem ezeket. Valamelyik négy ,öt szám hosszú is. Lidl.

2019. jún. 9. 18:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Jegyzeteld ki magadnak azokat amiket már megkerdeztél. Így majd meglesznek és nem kell kérdezgetnes
2019. jún. 9. 18:40
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha már hetek, hónapok óta minden nap többször fog kelleni, akkor meg fogod jegyezni, csak most ráparázol.

Szerintem is jó ötlet, ha felírod, amit megkérdezel.

Van vagy 30-40 féle, abból mennyi a rossz? 10?

Amúgy én ezt látom, ,hogy fejből nyomják, még a kis bamba szőke kislány is, ott, ahová én járok. Rutin.

2019. jún. 9. 18:53
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
ha a mögötted ülőnek sikerült neked miért ne sikerülne? Addig meg kézzel fogod és felirod egy cetlire amit odaraksz magad mellé.
2019. jún. 9. 19:12
 4/10 A kérdező kommentje:
De azt sem tudom milyen nevet adjak nekik a szám mellé mert nem ismerem az összes terméket. Pl van 10 fajta pékáru ebből 4 et ismerek. Szal megint az van hogy jegyezzem meg még a nevét is meg a számát. Én nem értem hogy marad a fejükbe nekik.
2019. jún. 9. 19:15
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Úgy, hogy minden nap kell nekik ez az infó.

Ne aggódj, biztos új helyen vagy, de meg fogod jegyezni.

Pl. mikor általánosba jártam, minden egyes osztálytársamnak tudtam fejből a telefonszámát. És nem ültem le bemagolni, csak akkor még vezetékes telefonok voltak, és annak nem volt híváslistája. :D

Amit használsz, azt megtanulod rutinszinten, ne aggódj.

2019. jún. 9. 19:19
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen új helyen vagyok. Most vagyok először kasszás is. Eddig háromszor ültem bent. De nagyon zavar ez a rendszer. Egyszerűbb volna ha képeket mutatna azt csak rányomok.
2019. jún. 9. 20:04
 7/10 anonim ***** válasza:
74%
Vagy még egyszerűbb volna ha végre önkiszolgáló kasszákat ott is bevezetnék...
2019. jún. 9. 20:06
 8/10 anonim ***** válasza:
80%

Egyszerűbb volna, ha a vevő magának húzhatná le az árut, mert akkor nem kéne hallgatnom, hogy egymásnak kiabálnak a pénztárosok. Bakker, van pár pékáru, aminek már én, a vevő is fejből tudom a kódját!

Szánj rá 10 percet, menj körbe a voltban egy jegyzetfüzettel, nézd meg a pékárukat, írj egy listát, mik vannak. Mindig, ha előkerül, írd fel a számát.

Persze, logikus lenne, ha kapnátok egy listát eleve, de nem célja a vezetőségnek, h gyorsabbak legyetek. Szóval magad uram, ha szolgád nincs.

2019. jún. 9. 20:10
 9/10 anonim ***** válasza:
84%
2019. jún. 9. 22:10
 10/10 anonim ***** válasza:
77%
9es, köszi, ezen most besírtam :D
2019. jún. 9. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!