Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az lehetséges, hogy ha feladta...

Az lehetséges, hogy ha feladtak egy csomagot nekem még mindig nem ért ide és már eltelt 4 nap?

Figyelt kérdés

Már írtam egyszer ki egy kérdést, hogy vettem valamit vaterán és a csaj sokáig nem is jelentkezett miután elküldtem neki a pénzt érte...aztán végül írt, hogy csúszott a feladásokkal és folyamatosan ad fel, hét elejére itt lesz a csomag...azóta is várom...össz-vissz már egy hónapja vettem a terméket...

Lehetséges, hogy a posta miatt van? Mi a tapasztalatotok ezzel kapcsolatban?

2010. júl. 8. 10:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Kérd el tőle a papírt amit kapott, azzal érdeklődhetsz a postán.
2010. júl. 8. 10:29
 2/6 anonim ***** válasza:
4 nap még simán belefér egy csomag postai útjába ...de ilyen előzmények után kérném a pakk ragszámát ;)
2010. júl. 8. 10:36
 3/6 A kérdező kommentje:

Igen valószínű én is azt fogom, holnapig még várok de ha akkor sem jön akkor írok neki, aztán ki tudja, hogy válaszol-e....

Köszi a válaszokat!

2010. júl. 8. 10:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha ajánlottan kérted akkor 4 nap soknak számít szerintem. Ha simán akkor egy hét is eltelhet akár.
2010. júl. 8. 11:06
 5/6 anonim ***** válasza:
csomagot nem lehet simán vagy ajánlottan feladni...és volt már példa 30 napos elsőbbségi levél kézbesítésre is ;)
2010. júl. 8. 11:19
 6/6 A kérdező kommentje:

Jaj bocsánat, szerintem a lány ajánlott levélként adta fel nem csomagként. Elírtam véletlenül. :)

Igen ma megkérdeztem a postán és hát szerintük is sok idő telt már el...nem hiszem el, hogy ilyen szerencsétlen vagyok :(:( Tuti megint nem válaszol ha írok neki :( de holnap megteszem aztán meglátom mi lesz :(

2010. júl. 8. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!