Mi van ilyenkor ha lejár a lakáskasszám?
Figyelt kérdés
Még 8-9 év van a lakáskasszámból, ha lejár ki tudok majd venni belőle valamivel több mint 2,4 milliót. De előrevetíthető hogy akkora lesz annyi pénzem hogy egy épkézláb egérlyuk lakást vegyek, hitelt meg nem akarok. Ilyenkor mit tudok majd csinálni? Kivehetem? (ha nem lakásra költöm gondolom nyilván állami támogatás bukta[még akkor kötöttem mikor volt])2019. máj. 28. 16:08
1/6 anonim válasza:
Igen, plusz le is vonnam belőle egy csomót. Felújításra pl el lehet költeni.
2/6 A kérdező kommentje:
cseszhetem ha nincs mit felújítani. :D
2019. máj. 28. 19:11
3/6 anonim válasza:
"De előrevetíthető hogy akkora lesz annyi pénzem hogy egy épkézláb egérlyuk lakást vegyek, hitelt meg nem akarok."
Ebből gondoltam, én barom, hogy lesz lakás.
Akkor mi is a kérdés?
4/6 A kérdező kommentje:
nem franckarika, őszintén fogalmam sincs az a "nem" szócska még is hova veszett el.
2019. máj. 28. 20:15
5/6 anonim válasza:
Jah, ok.
Ez esetben az optimista forgatókönyv, hogy addigra találsz egy társat, és vele együtt már lesz egy önerőre valótok, és vár rátok 15-20 boldog, hiteltörlesztő év. Nincs ezzel semmi gond, ez a magyar valóság.
6/6 anonim válasza:
"Nincs ezzel semmi gond, ez a magyar valóság."
Külföldön sincs ez másképp.
Ha 5 év alatt ki lehetne fizetni akkor 20 év alatt vennék 4 ilyen ingatlant amiből 3at kiadok aztán már meg is lenne a nyugdíjra való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!