Pesten holvan az "orci piac?
Oké, eddig 2 rossz választ kaptál..
Nem 7. kerület.. Hanem 8..
Orczy piac aka józsefvárosi
Már nem olyan mint régen..
1-es villamossal, 9-es busszal, 24-es villamossal, 99-es busszal, 28-as villamossal lehet megközelíteni.
Na, akkor fussunk neki még egyszer :-)
Az Orczy piac/józsefvárosi piac, mint olyan, megszűnt, bezárt.
"Helyette", az eredeti piaccal szemben, a másik oldalon vannak nagy csarnokok, épületek és abban rengeteg kínai árus. Nemrég voltam ott, elég nagy csalódás volt számomra, mert nagyon sok árus csak nagyker alapon működik: csak 10, meg még több db-os csomagokat lehet venni. ez nem is lenne baj, de ha nekem pl. egy 42-es farmer kellene, akkor egy egész, 10 db-os csomagot meg kellene vennem a 34-estől kezdve minden méretben 44-ig.
Néhány helyen vehetek "méreg drágán" 1 db-ot (pl farmer halásznadrág, ami 2-3 hónap múlva lefoszlik), de azért a pénzért már egy normál kínai boltban is meg tudom venni és ott legalább kultúrált körülmények között fel is próbálhatom, nem egy csarnokban, fél lábon billegve, mindenki mulattatására.
Van egy-két dolog, ami tényleg jó és olcsó, de nagyon ki kell fogni.
Pl. egy nagyon klassz vászon táskát vettem, - de olyan slendriánul van megcsinálva, hogy némi súly alatt 1 hónap múlva kiszakadt a füle az anyagból.
Otthonka 3 használat után (kifordítva mosva) bolyhos.
Ha még ezek után is szeretnél vásárolni, akkor a Kőbányai úton van az Orczy tértől kifelé haladva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!