Miért van az, hogy nem tudok eladni jófogáson semmit sem?
Lehet talált olcsóbban / közelebb / jobb terméket.
Te termékeid árazását nem ismerem, de akik általában nem tudják eladni 1 max 2 héten belül, azok túlárazzák a terméküket.
Kérdező, azért, mert a Jófogás ilyen. Vannak rajta esetleg komoly szándékú vevők , meg komolytalanok is.
Nem csak, hogy megkérdezi, megvan-e még, de volt már, hogy félretette, hogy 2 hét múlva kap fizetést - aztán eltűnt, se kép, se hang. Meg, mint bizonyára tudod, a jófogás egy apróhirdetési oldal, még ha jelentkezik is, érte is jön, esetleg ugráltat, idődet rabolja, akkor sem köteles megvenni (ellentétben pl. a Vaterával, a Zsibvásárral vagy a Galériasavariaval, stb.
Valószínűleg ez Téged nem fog megvigasztalni, de sajnos én is hasonlót tapasztalok a vaterán - egyszerűen "halott" az üzlet, sokszor hetekig nem vesz senki semmit (pedig feltettem egy rollert 2500-ra, az igazán nem magas ár érte a bolti 7-10 ezerhez képest). Jó, ez nem új, de én sem értem, miért nem veszik meg?
Én arra tudok gondolni, hogy egyrészt a magas postai díjak miatt, másrészt elfordultak a vevők a webáruházak felé - de ez csak tippelés részemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!