A Magyar Nemzeti Bankos Hatósági Vizsga bizonyítvány?
Mi a teendő ha a vizsga sikerült, ám a bizonyítványt a képző szerv nem juttatta el hozzám?
Én és a képző szerv már nem vagyunk munkaviszonyban
Viszont a vizsgát megcsinált, ők meg is kapták de nem juttatták el hozzám... A díját viszont én kifizette.
Nem igazán szeretném felkeresni őket ezzel kapcsolatban.
Van rá lehetőség hogy újrakérjem a magyar nemzeti banknál, mintha csak elhagytam volna?
"Mi a teendő ha a vizsga sikerült, ám a bizonyítványt a képző szerv nem juttatta el hozzám?"
Jelezni kell nekik, hiába mondod, hogy nem szeretnéd őket megkeresni.
"Én és a képző szerv már nem vagyunk munkaviszonyban"
Ezt a mondatot nem igazán értem, hiszen egy oktatásszervező céggel gondolom nem álltál munkaviszonyban.
Viszont a vizsgát megcsinált, ők meg is kapták de nem juttatták el hozzám... A díját viszont én kifizette.
Nem igazán szeretném felkeresni őket ezzel kapcsolatban."
Ha a díját kifizetted és sikerült a vzsga, akkor jogosan követeled a bizonyítványt.
lehet, hogy csak elkeveredett, stb.
Ha kéred és nem küldik, akkor viszont éremes lesz felemlegetni a fogyasztóvédelmet.
"Van rá lehetőség hogy újrakérjem a magyar nemzeti banknál, mintha csak elhagytam volna?"
Te nem kérheted a Nemzeti Banktól.
Az egyik Bank által csináltam meg, nekik kellett a munkához.
Ám a felmondás után nem adták át nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!