Miért nincs ebben az országban egy teljesen komplex marketing ügynökség? Vagy van csak nem tudunk róla?
Figyelt kérdés
Minden egyes online terület külön külön cégekre szakad, 8 helyre kell figyelnie az ember, külön az adwords, a blogíró, a facebook marketinges és az Instagram stb. Tényleg nincs Mo-n olyan cég aki mindent egybe lefed??
Köszönöm a segítséget. ( Balatoni éttermek, könyvelői irodai üzemeltetésére kellene )
2019. máj. 7. 16:48
1/1 anonim válasza:
De igen van, az insTeam official online marketing ügynökség! Nekem a teljes marketingemet az Adwords-től kezdve, weboldal, instagram, facebook hirdetések, tartalom gyártás és blogolás a chatbotom fenntartása mind ők intézik egy helyen, és én pont ezért választottam őket!
Egy friss cég, de magyarországi viszonylatban jók az árak. Szívből ajánlom őket! - Bence
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!