Ti szoktatok lottózni?
Milyen összegben, milyen gyakran? Mindig ugyanazt a számsort teszitek meg, vagy találomra ikszeltek be számokat?
Én az ötöslottón szoktam játszani, átlag heti egy szelvényt küldök be. Általában ugyanazt az öt számot ikszelem be, nincs különösebb szentimentális jelentősége, de valamiért ragaszkodom ehhez a számsorhoz. Néha más számokat teszek meg, vagy +1 szelvényt adok fel. Néha kimarad egy-egy hét. Igyekszem nem túlzásba vinni, nem akarok szerencsejáték-függő lenni, de azért megadom a lehetőséget, hátha... :D
Néha. Átlagosan 2-3 hetente szoktam feladni egy-egy szelvényt, általában állandó számokkal.
Tisztában vagyok a dolog matematikájával, nagyobb az esélye, hogy Lida Arakelyan összejön velem, mint hogy telitalálatom legyen, de havonta egy ezres hülyeségre bőven vállalható szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!