Az jónak számít ha 22 éves koromra van egy nem nagy de saját lakásom, egy autóm, jogsim, es pár millio férretett pénzem? (90%át en szereztem magamnak)
Szia Kérdező!
Ügyes vagy,szerintem nagyon szép teljesítmény!:)
Megkérdezhetem mivel foglalkozol?
Jónak számít persze, de vehetnél egy helyesírási kézikönyvet is abból a kamu pénzből :D
Amúgy nem tudom minek félretenni a pénzt, én mindenből cigarettát illetve whiskyt veszek . Semmi értelme semminek, úgyhogy ennyi .
Igen jó.
Örököltél? :D
Amúgy én 24 vagyok. Havi 150 et rakunk félre 4 éve mióta dolgozok a párommal. Eleinte alberletben voltunk.
Most 6,5 milliónk van. Egy kb 500ezer ftos autonk.
És volt pár rendkívüli kiadásunk közben azért. Nincs diplománk , középkategorias fizunk van , jól kell bánni a pénzel és kész. De azért manapság saját lakással rendelkezni elég nagy dolog. De nem mindegy hol.
Pl nógrád megyében kisebb falvakban bármikor veszek lakást kpre. De Pesten -Győrben , Debrecenben 20 körül.
Na ha ott vettél saját megtakarításból arra én is kíváncsi lennék mit csinálsz jobban mint mi. Mert mi rengeteget szenvedtünk azért hogy ennyit félretegyünk és rengeteget nélkülözünk .
Vahy otthon laktál a szüleidnél eddig akik zsebpénzel is tömtek?
Ahogy leírod elég túlzásnak tűnik azért kérdem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!