Milyen segélyszervezettől tudnék használt mosógépet kérni? Máltain kívűl hol segítenek ilyen ügyben?
utolsónak:
Már mindent lemondtam.A net az egyetlen ami pótólja a telefont a személyes emberi kapcsolatokat a szórakozást.
Nyugdíjam 40ezer és beteg vagyok.
Szégyelld magad!
Mosógépet egy évre olyan havi 4-5 e-ért már lehet tudnál venni.
Lehet megadják az áruhitelt. A Cetelem bankot tudom ajánlani. Bár lehet kérnek olyat, hogy a felét be kell fizetni, vagy 20%-ot, de megérné.
Vagy esetleg gyerekek nem tudnak segíteni ez ügyben? Akár hogy megvegyék a mosógépet, akár hitelre és te kifizeted nekik havonta. Még ha esetleg úgy is alakul, hogy valami miatt nem sikerül mégsem kifizetni nekik, akkor sem az a 4-5 e fogja őket földhöz vágni egy évig. Mert aztán lejár.
Persze ha rendesek és segítenek ebben, akkor ha egy mód van rá nem szabad visszaélni ezzel.
Mi egy ismerősünknek segítettünk így. Persze mérlegeltük, hogy ha nem tudják nekünk ideadni, vagy nem időben a pénzt, akkor is tudjuk fizetni. Ugye egy évről volt szó, így be mertük vállalni. Mondjuk rendesek voltak, megkaptuk minden hónapban, bár volt hogy csak később, de ugye mi vállaltuk és így számoltunk. Persze hosszabb időre nem mentünk volna bele, de ennyit kibírtunk és örültünk hogy tudtunk segíteni. Ez nem olyan nagy dolog.
Vagy ha így nem is segítenek a gyerekek, esetleg adhatnak bele az önerőbe és lehet a maradék kis részre nagyon kedvező hitelt ad a bank, rövid akár 6 hónapos futamidőre.
És lesze egy új mosógép.
De a teszvesz, vatera is jó ötlet, csak azt mindig nézni kell és jól résen lenni.
Lehet tudnak segíteni a segélyszervezek is, nemtudom. meg kell próbálni.
Ha lenne egy régi mosógépem, amit már nem használunk de még használható lenne én biztos odaadnám.
Hátha valaki olvassa ezt akinek van ilyen otthon és hátha odaadja ingyen is, csak fogyjon el otthonról. Persze csak ha még jó és használható, mert romot én soha nem adnék senkinek.
Köszönöm szépen!
Megérdeklődöm a Cetelemet,és a többi ötletet is köszönöm.
A gyerekek még tanulnak,nem tudnak ők sem a hiteles dologban résztvenni,azért nem kalkuláltam velük.
Az emberségedért külön hálás vagyok!
És még hozzátenném, hogy a lassan elszegényedő-de egyelőre még létező--középosztályból még mindig elég sok családot találunk, ahol a 3--4 működőképes mosógépből kettő a padláson van, mert nem tudnak vele mit kezdeni, és csak a helyet foglalja.
Közülük is sokan olvassák ezt az oldalt. Szóval, ők is felajánlhatnának egyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!