Hogyan tudom eldönteni, hogy meg van-e az adott álláshoz szükséges nyelvtudásom?
Ha valaki felhív és random angolul szól bele a telefonba, tudsz csípőből reagálni?
Vagy ha beszélgetek veled magyarul és a mondat közepén angolul folytatom, tudsz te is így váltani, válaszolni?
Ha igen, nem lesz gond az interjún, a nyelvtan senkit nem érdekel.
Ne parázz előre. Majd a munkáltató eldönti. Ha behivnak interjúra ugyis az lesz, hogy folytathatjuk angolul?
Itt egy dologra figyelj. Ha mondjuk megkérdezik mit csináltál tegnap a munkahelyeden ne blokkolj le, hogy úristen tegnap éppen lazább nap volt mit mondjak. Mondd el egy átlagos munkanapod mintha tegnap történt volna. A lényeg hogy folyymatosan beszélj, mert a nyelvudásodra kiváncsiak.
Nem azt mondtam, hogy olyanról beszéljen amit nem is csinált. De ha készített egy statisztikát a múlt héten nyugodtan mondhatja azt, hogy ez volt a tegnapi munkája.
Én is voltam ilyen helyzetben ráadásul és szabadságon voltam előző nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!