16 évesen hogy tudnék egy kis zsebpénzt szerezni?
Figyelt kérdés
Diákmunkára csak nyáron tudok menni, most maximum alkalmi munkát tudnék elvállalni suli mellett pl kulyasétáltatás. Amúgy kapok zsebpénzt, csak az a baj hogy egy hülyeségre elköltöttem egy nagyobb összeget és nincs pofám kérni még... szóval ezt a helyzetet kéne megoldanom valahogy, úgy hogy anyumnak nem szeretném elmondani milyen baromságot csináltam. Arra gondoltam eladok néhány könyvet antikváriumnak. Nem tudom ez kivitelezhető-e illetve hogy 16 évesen eladhatok-e egyáltalán valamit, és hol/ hogyan. Minden tipp és lehetőség érdekel. 16L2019. márc. 30. 11:22
11/11 anonim válasza:
Alkalmi munkák vállalása, magánórák kicsiknek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!