Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Drágulni fognak a termékek az...

Drágulni fognak a termékek az EMAG és az EDIGITAL összeolvadásával?

Figyelt kérdés

Két legnagyobb online műszaki cég, innentől nem konkurenciái egymásnak, akár drágíthatják is a termékeiket.

Jól befuttatott cégek komoly vevőadatbázissal, hírlevéllel, tőkeerősek, raktárról tudnak azonnal kiszolgálni, innetől kezdve a kisebb cégek labdába sem rúgnak mellettük.

Media Markt

BestByte

Euronics

akik versenyezni tudnak velük.

Elég ez a versenyhez vagy simán drágábbak lesznek az áraik mint most?

2019. márc. 22. 14:21
 1/7 Szecessziós Vájling ***** válasza:
6*10^23-on műszaki cég van még rajtuk kívül, nem lesz tőle drágább semmi. Amcsiban sem lettek drágábbak a termékek csak azért, mert az Amazon kvázi-monopol helyzetbe került digitális értékesítésben.
2019. márc. 22. 14:26
 2/7 A kérdező kommentje:

a sok kis cég nem tud akkora terméktámogatást adni, várni kell a termékekre, nincs raktáron náluk, csak belistázzák, aztán ha jön a rendelés elmennek a nagykerbe, és napokat csúszik a beszerzés, a tőkeszegényebb kis cég meg még be is vár jó pár rendelést, hogy a szállítási / beszerzési költségeit lefaragja.

Azért gondolom, hogy kismillió bolt nem fog tudni ezzel a két behemóttal versenyezni, de csak tippelem.

Lehet igazad van, az Amazon jó példa.

2019. márc. 22. 14:30
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem a kis cégek adják a terméktámogatást, hanem a gyártók.

A sarki elektronikai boltban is vehetsz Gorenjét, és nem a sarki boltba kell majd menni, ha meghibásodik, hanem hívni a Gorenje márkaszervizt.

Amúgy én a Mediától rendeltem nagygépet, és képzeld, náluk sem volt raktáron, majd 2 hetet vártam rá, mire beszerezték és kiszállították.

És a kis boltokra visszatérve: nem is nagyon van már ilyen. Én debreceni vagyok, és most hirtelen nem tudok mondani.

Ha kell vmi, megnézem az Edigitalt, a Mediát, esetleg az Auchant, mert az jó áron szokott lenni. Egyébként nagyon meglepett, évekig nem is néztem a Mediát, olyan drága volt, és most több tízezres gépeket vettem, a Media rendre olcsóbb volt, mint az Edigital. Eddig pedig pont fordítva volt, az Edigitalnak jó árai voltak.

2019. márc. 22. 19:16
 4/7 A kérdező kommentje:

A Media Markt 10 éve drága volt, de később kénytelen volt beérni a kisebb árréssel, mert rárohadtak a tévék, számítógépek, aztán adhatták beszerzési áron, mert kifutott termékek lettek.

Amit mondasz, hogy nagyvárosban sincs életképes műszaki bolt, azt erősíti, hogy nem biztos, hogy jól járnak a fogyasztók a két közel legnagyobb cég összevonásával, még inkább ők fogják meghatározni az árakat.

2019. márc. 23. 14:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Kicsi nincs, de van 3-4-5 nagyobb, szerintem ez elég ahhoz, hogy árverseny alakuljon ki.
2019. márc. 23. 14:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Tegnap meg az edigital.hu oldalon egy altalam kosarba tett termek 105eFt volt. Sajnos a vasarlast nem veglegesitettem. Pedig kb 2 kattintas hianyzott mar csak..

Ma ugyanaz az edigital.hu link mar az eMag-ra vitt.. Csak a termek most mar 124eFt lett. :(

2022. máj. 2. 13:13
 7/7 anonim ***** válasza:
6 folyt....Ugyanis pont mara egyesult (vagyis megszunt onnalonak lenni) az edigital.hu oldal... es mar csak az eMAG megy...
2022. máj. 2. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!