Azt mennyire lehet megjósolni, hogy mikor jön a gazdasági világválság?
Igény az már vóna rá.
Reméljük, nemsokára.
A lakásárak csökkenésében sztem kár reménykedni, legalábbis Budapesten, ahol az igazán magas árak vannak. Nincs már vasfüggöny, ha itthon beszrás meg csóróság is lesz, a külföldinek lesz pénze és ki lehet adni neki mondjuk Airbnb-vel. A legutóbbi válság idején ez még nem volt divatban. Ha meg van aki megfizesse, akkor nem fog kevesebbet érni.
Vidéken, ahova nem mennek a külföldiek, ott csökkenhet az áruk.
Jó, csak ha neked sincs pénzed, hiába olcsóbb a lakás...
Szóval: mennyire lehet megjósolni? Lehet, hogy már 2019?
Ha lenne még 2 évem, akkor talán nem vág keresztbe. Talán talpraállok akkor addig.
2016-ban 17-re ígérték a válságot, mondván hogy 1987-ben, 97-ben, és 2007-ben is volt. De nyilván nem a 7-es szám miatt, hanem több gazdasági, politikai jel is erre utalt.
Tavaly 2020-ra jósolták az előzőnél is nagyobb válságot. Állítólag elkerülhetetlen, csak az ideje kérdéses. Időről-időre eléri a világot egy gazdasági válság. Az előzőből mindig tanulunk valamit, de mindig bejönnek a képbe új tényezők, amik miatt nem lehet rá eléggé felkészülni.
Én is úgy tudom, hogy 2019-2020 környékére, és arra utaló gazdasági-politikai jelek alapján. :/
Hát akinek piacképes végzettsége van + azzal tapasztalata + félretett pénze, az túléli, a többi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!