Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mobil telefon tarifa csomagom...

Mobil telefon tarifa csomagom kivezetésre kerül?

Figyelt kérdés
Jelezte a szolgáltató hogy a jelenlegi tarifacsomagom kivezetésre kerül de nem találtam számomra megfelelő, meglevő tarifacsomagot, ez miatt hátrányos helyzetbe kerülök mit lehet ilyen esetben tenni?
2019. márc. 17. 14:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Gondolom az előfizetésed határozott időtartama már lejárt. Vagy körbe nézel a másik szolgáltatóknál, hogy van-e nekik olyan csomagjuk, ami elfogadható, és számhordozással átszerződsz vagy felmondod a szerződésed és elveszted a számod.
2019. márc. 17. 14:35
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm sejtettem hogy csak ezek a lehetőségek állnak csak rendelkezésre.
2019. márc. 17. 14:55
 3/8 anonim ***** válasza:
54%

" mit lehet ilyen esetben tenni?"

FELHÍVNI AZ INGYENES ügyfélszolgáltatot - akár vasárnap is. Mivel nem írtad le még azt sem, melyik szolgáltatóról van szó, így még az ügyfélszolgálat telefonszámát se tudom segítségül leírni.

Amúgy eskü, nem értem, hogy miből gondolod, hogy a gyakorin hamarabb kapsz PONTOS választ, mintha a szolgáltatóhoz fordulnál? Felhívod őket, elmondod, milyen csomagban voltál és mit ajánl helyette?

2019. márc. 17. 14:57
 4/8 A kérdező kommentje:
Csak gondoltam hátha van valami másik lehetőség hogy ne keljen csomagot váltani, amit az ügyfélszólgálat nem szívesen ad a tudtomra, ezért kérdeztem itt.
2019. márc. 17. 15:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Régebben a szolgáltatóknál léteztek ügyfélmegtartási csoportok, akik ha felmondtad a szerződést, megkerestek még egyszer telefonon, sokszor kereskedelmi forgalomban nem lévő ajánlatokkal. Csak hát ebben benne van az a veszély, hogy felmondod a szerződést, ők elfogadják, nem keresnek Te meg nem leszel többé elérhető a megszokott számodon.
2019. márc. 17. 15:15
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem évekkel ezelőtt megszűnt a díjcsomagom, de azóta is abban vagyok.

Ez a Telekom - itt nem kényszeríthetnek váltásra.

NEkem továbbra is azok a feltételek élnek, amikre szerződést kötöttem.

Őszintén szólva nem is foglalkoztat különösebben, hogy egy újat keressek, ami 300 Ft-tal olcsóbb lenne. Ők sem kerestek még meg, hogy váltsak.

Te miért vagy benne biztos, hogy váltanod kell?

Csak azért, mert nem értékesítik tovább, még a meglévő szerződések élnek!

És miért kerülnél hátrányba?

2019. márc. 17. 16:04
 7/8 TappancsMancs ***** válasza:
Ma már egy csomag vagy akár szolgáltató váltás szinte semmi. A számodat meg tudod vinni. Annyira különbség úgysincs közöttük, csak árnyalatok többnyire. Nézel egy szolgáltatónál valamit, bemész, megkérdezed, elmondja és meg is van. Az emberek többségének elég pár funkció és tud dönteni. Egyébként meg ha meg is szűnik, tudnak ajánlani csomagokat helyette, mindig vannak újabbak és jobbak, még lehet jobb tarifát találnál, ha az egy régi csomag volt.
2019. márc. 17. 19:11
 8/8 anonim ***** válasza:

Lol nekem évekig volt egy vezetékes előfizetésem, amiről nem is tudtam. Még a Matávval kötöttem, olyan 1000 forint volt a havidíja, de már évek óta nem használtam, mióta nem telefonos modemen keresztül ment a kommunikáció. Be volt állítva csoportos beszedési megbízásként apám számláján, akkor derült ki, mikor meghalt, és nem tudták leszedni a lóvét. Aztán küldözgette a Telekom a levelet, hogy a késedelmes fizetés miatt felszámoltak 10000 forint büntetést a havidíjon felül, és fel se lehet mondani a szerződést amíg nullára nem viszem az egyenleget :o

Na, olyan gyorsan még sose kerestem elő 10k-t. Be az ügyfélszolgálatukra, befizetni a pénzt, és követelni, hogy most ebben a pillanatban szüntessék meg a szerződést...

Persze próbáltak ajánlgatni nekem is más csomagot akkor már, mint nagyon régi ügyfélnek. Mondam nekik, hogy maguktól akkor se kéne, ha fizetnének érte :D Egy komplett ügyfélmegtartó csoport se járt volna velem sikerrel :D

10k büntetés egy ezer forintos havidíj időre be nem fizetéséért.. Elmennek az anyjukba.. :)

2019. márc. 18. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!