Hogy gyűjtsek penzt?
Szeretbek venni egy huawei p20 pro telefont.Szuleim mondtak ha osszegyujtom a penzt akkor megvehetem.Tavaj nyaron úgy gyujtottem hogy segíttettem a kertbe.De az a gond hogy így nagyon lassa fogom kigyűjteni.Legyszi mondjatok meg otleteket hogy mit tudnék segiteni a szuleimnek. Köszönöm :)
Értelmes válaszokat kérek!
Önérzeted azért van látom, meg megsértődni már nem vagy fiatal.
Még is egy 200.000Ft-os telefonra hogy a túróba akarsz pénzt gyűjteni ha nem dolgozhatsz???? A havi pár ezer forint mint írtad nem elég erre amit kapsz más lehetőséged meg nem igen van százezreket keresni. Marad az olcsóbb telefon ahogy ajánlották.
Ha felnősz majd megtanulod hogy a lehetőségeidhez mérd az igényeidet...
Plusz, ha százezreket ki akarsz dobni az ablakon, akkor vegyél inkább iPhone XR-t, valami előfizetéses konstrukcióban a telekomnál a havi huszon párezerért ki lehet hozni. Bár ennyi idősen bőven még okostelefon sem kellene szerintem.
Ha androidos vackot akarsz venni, akkor vegyél valami xiaomit, vagy pocophone-t. Hardveresen kb ugyanazt hozzák, szoftverben tök ugyanazt, mint a huawei
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!