Bérügyintéző és társadalombiztosítási ügyintéző tanfolyamról valaki tud mondani pár dolgot?
Bérszámfejtési osztályon ha a cég igényli és nem kiszervezett, vagy ha nem a könyvelés végzi. Tb ügyintéző is lehetsz, ha a cég kifizetőhely, illetve az állami szférába. Valamint munkaügyi ügyintéző is lehetsz, szintén ha van igény rá a cégnél.
Nehéz elhelyezkedni vele, mert pénzzel dolgozik, rengeteg pénz megy át a kezén. Mindenhová több éves tapasztalattal keresnek embert. Nekem úgy sikerült, hogy egy nagy vállat HR üfsz osztályára vettek fel, bőven áron alul vállaltam a munkát kezdőként, de így tudtam megszerezni azt a tapasztalatot amivel tovább tudtam lépni. De ha ez nincs akkor ma valószínű én is sor mellett állok.
Nehéz elhelyezkedni vele, mert pénzzel dolgozik, rengeteg pénz megy át a kezén.
Semmi pénz nem megy át a kezén.
Semmi pénz? Teljes felelősséggel tartozom a tb kifizetésekért, a bér utalásokat, a hóközi utalásokat, a leszámoltatásokat én intézem, én indítom. Ha dolgozói reklamáció vagy munkaügyi/tb ellenőrzés során kibukik egy hiba azért engem vesznek elő. Stresszes és felelősségteljes munka.
Hogy nehéz e? Nekem nem volt, viszonylag könnyen tudtam megtanulni a jogszabályokat értelmezni, és számolni a járulékokat, adókat. De azt nem tudom neked mennyire lesz nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!