Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Akik 3 műszakban dolgoznak...

Akik 3 műszakban dolgoznak egy gyárban napi 8 órát azoknak tényleg nincs idejük semmire?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm ezt mondja.Férj, feleség, gyerek nincs.Mindíg szalad a lakásuk, folyton fáradtak.

#műszak #időhiány #rosszidőbeosztás
2019. márc. 12. 14:09
 1/5 anonim válasza:

Ha napi 8 órát dolgoznak akkor 16 órájuk van ami szabad.

Ha pedig 3 műszakban dolgoznak akkor nem napi 8 órát

2019. márc. 12. 14:44
 2/5 anonim ***** válasza:
63%
3 műszakos 8 órás munka mellett azért marad idő másra is. Az éjszakás napok mondjuk izgalmasak, olyankor tényleg annyira fáradt az ember, hogy alig él, de délelőttösben és délutánosban van idő takarítani, főzni, emberi életet élni. A 12 órás munkarend más, ott tényleg semmire nem marad időd és energiád a munkanapjaidon.
2019. márc. 12. 15:10
 3/5 A kérdező kommentje:
De 8 órában dolgoznak.Délelőtt, délután, éjszaka.Hétvégén otthon vannak.
2019. márc. 12. 17:33
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Idejük van, kérdés kedvük meg erejük van-e. Én dolgoztam 3 műszakban, de nem sokáig bírtam (ezért kerestem 1 műszakos munkát), engem nagyon zavart az alvásciklus folyamatos felfordítása és tiszta élettelen meg fáradt voltam folyamatosan.

Tisztelem azokat, akik képesek így lehúzni 40 évet.. Én 1 év után szabályosan megőrültem volna az biztos.

2019. márc. 12. 21:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2019. márc. 14. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!