Tippmixpro-n kb 1 hónapja kizárattam magam, most fogadni szeretnék újra, vissza lehet állítani?
Én kizárattam magam, mert online buktam 2,5 milliót. Aztán papíron még további 400 ezret, és 2,9 milliónál jártam, az utolsó 100 ezerrel megfogadtam, hogy ez az utolsó játékom, lesz, ami lesz. Végül a 100 ezerből csak 70 ezret kellett játszanom, mert végre elkezdtem nyerni, és február eleje óta lementem 2,2 millióra, magyarul 6 hét alatt nyertem 700 ezret. Ilyen nyerő szériám még sose volt, pedig kedden még buktam is 100 ezret, de belefért, mert ma holland 2-n nagyot kaszáltam, 75 ezerből 375 ezer, tehát tiszta 300 ezer profit, levéve a keddi buktát is 200 ezer.
Hogy visszamegyek-e valaha próra? Soha! Egyrészt a bankom azt hiheti, hogy abbahagytam, másrészt hiába vannak csábító meccsek, élő fogadások este is, mikor a lottózó zárva, úgy néz ki, jobban megy nekem papíron, ezért a maradék 2,2 milliót itt fogom megpróbálni visszaszerezni. 6 hét alatt 700 ezer után úgy érzem, akár sikerülhet is, persze hosszú távon.
Ha engem kérdezel, nem mész vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!