Ez milyen szintű életszínvonalnak mondható Magyarországon?
Figyelt kérdés
Havi szinten 550-600 ezer forint nettó bevétel, amiből havi szinten 120 ezer elmegy lakásra. Fél évente 1 hetes külföldi nyaralás.2019. márc. 10. 14:29
11/15 anonim válasza:
"mert mi még ezt is átlag alattinak érezzük,"
Pedig ez Magyar viszonylatban nagyon is átlag feletti.
12/15 anonim válasza:
Én is nagyjából ilyen anyagi helyzetben vagyok, igaz egyedül, viszont 40 évesen. Saját lakást most sikerült vennem hitelre. Szerintem ez jobb, mint az átlag, de túl sok mindenre valóban nem elegendő. Napi anyagi gondjaim nincsenek, de ugyanúgy meg kell fontolnom mire költöm a pénzt.
14/15 anonim válasza:
Milyen előmeneteli lehetőségek vannak? Szerintem ez nagyban befolyásolja a dolgokat.
Ha egy háztartásként nézzük és azt is figyelembe vesszük, hogy 25 évesek vagytok, akkor szerintem bőven átlag felett. Kezdésnek semmiféle képen nem rossz. Viszont fontos a folyamatos fejlődés.
15/15 anonim válasza:
Kimondottan szegény, gyenge eletszinvonal, eppenhogy nem eheznzek az ugy elők
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!