Ha kuldtek egy csomagot a postara nem postan maradokent?
Az nem lenne baj, hogy nem írta rá, hogy postán maradó, csak a posta címét - attól még a postára menne.
Sokkal nagyobb baj azonban, hogy nem stimmel az irányítószám!
Ha csomag, akkor van nyomkövetési száma- azom folyamatosan figyelemmel tudod kísérni a csomag útját, a posta.hu oldalon.
Hát ez fura igen, mert te ebben sehol nem vagy benne. Hanem kb. mintha a postának küldött volna egy csomagot. Nem neked küldte postán maradóként.
Annyit tudsz tenni, hogy felhívod az adott postát és elmondod, hogy hogyan adta fel a csomagot az illető és segítsenek, hogy ilyenkor mi a helyzet, mit tegyél.
De biztosan így adta fel? Mert aki felvette a csomagot, nyilván rákérdezett.
Már leírtam: ha a neved és a posta címe szerepel, akkor nem gond.
Ha csomag, akkor pedig van nyomkövető szám, amit, ha beütsz a posta oldalán, meg tudod nézni, hol a csomag.
Azt gondoltam, nem bonyolult megtalálnod, de akkor tessék, még be is linkelem:
Ide beírod a számot és látni fogod, hol tart a küldemény.
"Na ma reggel megneztem a nyomonkivetesi szammal."
Na végre :D
Igen, a logisztikai üzem az a központi elosztó - várj még egy kicsit, halad-e ma valamerre a csomag, aztán, ha nem, akkor holnap megpróbálhatod felhívni őket (gondolom, Budaőrsön van), hátha tudnak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!