Ti mibe fektetitek a pénzeteket?
Van 3 millióm amit befektetésre tudnék szánni.Mit tudnátok nekem ajánlani?
Esetleg akad olyan ember be tudna engem vezetni a tőzsde világába?
A pénzt nem örököltem és nem is nyertem.Egyedül szedtem össze.Van egy kis pénzugyi inteligenciám,de szeretném magam tovább képezni,
Egy kicsit megy azért,de nem komoly szinten.
Vannak német,román kollégáim akikel angolul kommunikálok.Ebay,amazon,aliexpress webshop rendelési problémákat is mindig eltudom intézni angolul.
Most a legjobb befektetés az ingatlan bérbe adása.
Persze ahhoz kicsit előbb kellett volna felkelni, amikor még nem voltak ilyen drágák az ingatlanok.
"Van olyan ember aki Nem-el válaszolna a kérdésedre?Szerintem nincs.A bank olyan kis kamatot ad rá,hogy kár vele foglalkozni."
Igen, akinek mondjuk van 30 millió spórolt vagyona, és ebből mer kockáztatni mondjuk 3 milliót a tőzsdén.
A bank kis kamatot ad, viszont alacsony kockázatú lekötéssel legalább bukni nem fogsz rajta. Ha meg tőzsdézni akar valaki, akkor vállalnia kell a rizikót hogy nagyobb hozamot tud csinálni, de bukhat is a pénzéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!