Honnan szerezzek egy kis pénzt fizetésig? Diák vagyok. (lent)
Amikor hasonló cipőben jártam, napszámos munkát vállaltam a város melletti faluban. Az azért volt jó mert bármennyi órában meg tudtunk egyezni szinte már az első találkozás percétől baráti alapon. És a ledolgozott órák után kezembe kaptam a pénzt, tehát aznap. Sőt még egy üveg ajándék mézzel is meglepett a jó munkám prémiumaként, mivel méhész volt. Ha a városi élet ilyen cudar lenne nekem, akkor a szerzett tapasztalat meg az üres szülői házban falun kész megváltás lesz ha saját fogyasztásra mézet, tojást, krumplit, stb. termelhetek.
De betegség miatt volt úgy hogy dolgozni sem tudtam, akkor meg a városnak vannak olyan pontjai ahol ételes szekrény van a falon, amibe a hajléktalanoknak tesz aki tud némi finomságot. Igen, volt ilyen eset is mivel a szüleim már nem élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!