Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Aliexpressen miután beírtam a...

Aliexpressen miután beírtam a kártyaadataimat és rámegyek arra hogy fizetés, kér valamilyen securecode nevű dolgot amit elvileg smsben küldenek de nekem nem fogadja el. Valakivel történt hasonló? Mit kell ilyenkor csinálni?

Figyelt kérdés

2019. márc. 2. 12:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Én nem emlékszem, hogy anno nekem küldtek-e bármit SMS-ben. Nem hinném. Esetleg nem a bankkártyán található security coderól van szó?
2019. márc. 2. 12:21
 2/3 A kérdező kommentje:

Ezt írják szó szerint:

Kérjük, hogy az Ön által kezdeményezett vásárlás hitelesítése érdekében a SecureCode™ elnevezésű mezőben szíveskedjen megadni az Ön mobiltelefonjára küldött Internetes vásárlás ellenőrző SMS kódot, majd nyomja meg a Tovább gombot. A megadott SMS kód nem kerül továbbításra a kereskedő felé.

2019. márc. 2. 12:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Kérdezd a bankod, miért nem jön az SMS. Nálam működik...
2019. márc. 2. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!