Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ráharaphat egy bulvárlap...

Ráharaphat egy bulvárlap arra, ha van egy hírességről egy elég negatív információm?

Figyelt kérdés
Megvan rá bőven az okom, hogy ezt tegyem, sajnos (még mielőtt valaki jó nagy szemétnek titulálna).
2010. júl. 2. 12:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

igen ráharapna

de amúgy mit tett veled az a kedves celeb?

(neve nem kell)

2010. júl. 2. 12:28
 2/15 A kérdező kommentje:
Velem csak közvetve tett rosszat, de (egyéb okoból) nem szeretném részletezni.
2010. júl. 2. 12:32
 3/15 anonim ***** válasza:
77%

ráharapna a bulvár,de sztem ne tegyél neki keresztbe...az olyan sunyi dolog..bár ha megosztanád mit tett..lehet h.megváltozna a véleményem..

név nélkül persze:d

2010. júl. 2. 12:45
 4/15 A kérdező kommentje:
Megosztanám én, csak akkor ki kellene törölnöm a kérdést, amit ugye nem lehet, mert nem akarom, hogy a párom meglássa. Igen, én is baromi sunyiságnak tartom és nem rám vall, ezért nem tettem még meg. Viszont ha fizetnének érte valamit, azt nem is én használnám fel, hanem nagy részét azoknak adnám, akikkel a legjobban kibabrált. Na de persze ha csak egy-két tízezret adnának érte, nem is lenne érdemes. Fogalmam sincs, mit fizethetnének érte.
2010. júl. 2. 13:08
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ők még nem létező információkról is képesek cikkeket írni, simán össze lehetne hozni.

De azért szerintem ezzel vigyázz, mert el tudom képzelni, hogy a "kiszemelt celeb" majd beperel valami becsületsértés vagy hasonló címszóval. Az meg, ha neked lenne igazad, már senkit nem érdekelne. Lehetnek olyan kapcsolataik, hogy egy átlagembert lenyomjanak. :S

2010. júl. 2. 13:08
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha fizetnének érte,és nem tudná,hogy én voltam( ha ugyis sok ellensége van akk mér tudná meg..:D )

szal akkor én simán keresztbe tennék neki,úgyis nagy specialításom :DDD

17 F

2010. júl. 2. 13:12
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

írd meg privibe:D

2.voltam

2010. júl. 2. 13:12
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
a Story magazin adja a legtöbbet
2010. júl. 2. 13:13
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy ráharapna, ha be tudod bizonyítani, ebből élnek. (Írhatnám még, hogy ejnye-bejnye, de nem ezt kérdezted, úgyhogy csak ennyi. :) )
2010. júl. 2. 13:14
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Nemhiszem hogy 20.000 Ft-ért többet adnának akármilyen sztoriért, ez Magyarország, nem Ámerika. Aztán ha meg nem igaz, vagy torzítások vannak benne, téged bíróságon fognak felelősségre vonni!
2010. júl. 2. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!