Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyire megbízható, biztonság...

Mennyire megbízható, biztonságos a Pay pal fizetés?

Figyelt kérdés
2019. febr. 24. 11:24
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Nagyon
2019. febr. 24. 11:24
 2/7 Koplárovics Béci ***** válasza:
Akkor is van 2 faktoros azonosítás, ha a bankodnál amúgy nincs (bankkártyára). Szóval eléggé biztonságos. Plusz a Paypal mindig a vásárlót védi, azaz ha jogosan reklamálsz (mert nem kaptál semmit), akkor visszakapod a pénzed (azt persze a PP sem hiszi el, hogy pont neked pont soha pont semmit se küldenek).
2019. febr. 24. 11:34
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor elméletileg biztonságos a PP fizetéses vásárlás. 😉
2019. febr. 24. 11:48
 4/7 pufigyerek válasza:
Szerintem a legbiztoságos internetes fizetés. Kb 10 éve használom. Még eddig mindig visszakaptam a pénzemet ha nem kaptam meg a megrendelt árut vagy nem olyan minőségű volt. Nyugodtan nyiss egy számlát.
2019. febr. 25. 07:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Maga a PayPal rendszere meglehetősen biztonságos, a többi már csak rajtad múlik
2019. febr. 25. 07:33
 6/7 anonim válasza:
100%
Szerintem csak!! a Paypal biztonsagos.Ahol ez a fizetesi mod nem opcio ott nem is erdemes vasarolni.
2019. febr. 28. 09:45
 7/7 anonim válasza:
100%

Pénzküldésre tökéletes (országon belül nincs egyáltalán díja)

Ha vevőként akarod használni (pl. ebay-en) akkor szintúgy gyakorlatilag semmi miatt nem kell aggódnod.

Eladókkal szemben viszont képesek elég nagy bunkók lenni.

2019. márc. 1. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!