Pekáry Ádám kérdése:
Hogyan lehet gimnáziumi tanulás mellett minimális tőkét szerezni?
Figyelt kérdés
Engem nagyon foglalkoztat az üzlet a tőke az adok veszek stb... Mivel nincsen sok pénzem és szüleim sem adnak annyit hogy gyűjteni tudjak de tőkét szeretnék gyűjteni nyárra hogy megnézzem hogy menne nekem ez a foglalkozás. Már eddig is próbálkoztam a semmiből pénzt csinálni és lett egy kevés profitom belőle de nem elég ahoz hogy használni tudjam. Mivel tanulok még ezért csak hétvégén van csak szabadidőm. Ha valaki tud nekem segíteni vagy akár valamilyen munkát ajánlani Budapesten azt megköszönném.2019. febr. 17. 21:29
1/1 anonim válasza:
Mozgasd meg a pénzügyi fantaziadat, és ha mindenben az üzletet keresed, előbb-utobb meg is találod azt az üzletet.
Ajánlom figyelmedbe a Gazdag papa, szegény papa című olvasmányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!