Ha a Vaterára most regisztráltam, mert venni akarok egy terméket, már meg is vásároltam, de utalni csak holnap tudom az árát bankból, mert a netbankom nem működik, akkor az még nem késő holnap, meg fogom kapni így is a terméket?
A Vatera szabályai szerint 3 MUNKANAP van megadva a kapcsolatfelvételre: tehát, ha Te pl. eleve csak holnap írsz az eladónak - vagy Ő Neked, akkor sem történik semmi probléma :-)
Egy dolgot azért végy figyelembe, számításba: ha holnap fogsz utalni az eladónak, akkor a héten már jó eséllyel nem fogod megkapni a terméket - tehát nem az eladó és a posta "hibája" lesz.
Ne értsd félre, nem tudom, mennyire sürgős a dolog, de láttam már olyan vevőt, aki 2 hétig nem utalt (ezzel még nem is lenne semmi gond), utána meg MÁSNAP felháborodottan írt, hogy még nem kapta meg a csomagot (akkor még nem is volt ilyen 1 napos időgarantált csomag :D )
2-es vagyok, javaslom, olvasd el az ÁSZF-et, legalább csak nagyvonalakban, ami vevőként érint. minden lap alján megtalálható:
Ezen kívül még hasznos olvasmány a Súgó vagy Segítség - nem tudom, most épp milyen néven fut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!