Melyik a jobb döntès?
Kaptam egy ajánlatot a szülővárosomban, ugyanolyan munka lenne ugyanolyan fizetèssel mint az előző helyemen (amit amùgy nagyon szerettem). Viszont èn most Budapesten élek, munkanèlküli vagyok, ès tegnap talàltam a mi kerületünkből egy szuper hirdetèst, ahol hàromszoros lenne a fizetèsem! A munka nagyon jònak hangzik, fizetnèk a hazajutàsomat is taxival, ès a lehetô legjobb műszakban dolgoznèk. De ez egy bizonytalan dolog, ràadàsul a lakbèrt nemsokàra fizetni kell, ès ha ez a munka mègse vàlna be, akkor megint ott vagyok hogy nincs munkàm ès egyre kevesebb a pènzem...
A szülővàrosomban olcsòbbak is az albèrletek, de persze a fizetès is kevesebb...
Viszont az a munka amit ott ajánlottak az biztosabb lábakon àll ès màr dolgoztam is olyasmit.
Nem tudom hogyan döntsek...
Èpp ez a baj...
Mindkettőt nagyon szeretem...
Kockázat nélkül nincs rizikó. :-))
Szerintem merj nagyot álmodni.
Hali! Végül az alapján döntöttem, hogy melyik hiányozna jobban. Ma utaztam vissza Budapestre, és elgondolkodtam hiányzik-e annyira a szülővárosom hogy itt hagyjam Pestet, vagy hiányozna-e annyira Budapest hogy ott hagyjam a szülővárosomat...
Végül Budapest mellett döntöttem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!