Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan kezdhetnék új életet a...

Hogyan kezdhetnék új életet a nulláról? 24F

Figyelt kérdés

Eddig sajnos nem sok mindent csináltam, 19 évesen érettségiztem, aztán egyetemre jártam 5 évig egy kamu szakra, ami azóta meg is szűnt. Nem dolgoztam sehol a kötelező gyakorlatokon kívül.

Mihez tudnék most kezdeni, mibe vágjak bele?

2019. febr. 11. 17:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Kezdj el dolgozni, szerezz tapasztalatot.
2019. febr. 11. 19:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Külföldi munka? Legalább kiszakadsz a megszokott kerékvágásból, szerzel némi kezdőtőkét, amivel utána el tudsz indulni (pl. tanfolyamokra, képzésekre járni) és kapcsolatokat is építhetsz.
2019. febr. 11. 20:48
 3/7 anonim ***** válasza:
2-es, én nem javasolnám a kérdezőnek a külföldi munkát - ugyanis 24 éves és eddig tanult, nyilván eltartották. Rögtön külföldre küldeni esetleges nyelvtudás és bármilyen munkatapasztalat és pénz nélkül elég felelőtlen dolog lenne.
2019. febr. 12. 06:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha eltartják, akkor talán kölcsön is tudnak adni neki kezdőtőkét. Azt meg feltételeztem, hogy ha érettségizett és 5 évig részt vett felsőoktatásban, akkor beszél nyelve(ke)t. A munkatapasztalat hiánya nagyobb baj, de pár hónap váltott műszakos gyári munka és belerázódik. :D
2019. febr. 12. 11:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, ha semmi nem jön majd össze, akkor új élet kezdése helyett meg is ölhetem még magamat, az lenne talán a legjobb.
2019. febr. 12. 11:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Ja, légy önző és szúrj ki szegény szeretteiddel, akiknek egy élet alatt is feldolgozhatatlan traumát okoznál ezzel, tényleg micsoda remek megoldás.
2019. febr. 12. 11:57
 7/7 anonim ***** válasza:

"Hát nem tudom, ha semmi nem jön majd össze,"

Merthogy eddig miot próbáltál tenni? Mert a kérdésedből nem derül ki, hogy azon kívül, hogy 5 évig jártál valahová, még mivel próbálkoztál?

No meg aztán kérdezném: ha 5 évig jártál, akkor azért elvégezted? Van alap diplomád?

Nyelvtudásod?

Tulajdonképpen semmi nem derül ki rőlad, de segítsünk. Így hogy? Vagy csak kamu kérdés?

2019. febr. 12. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!