Nemtudod miert adjak oly horribilis osszegekert a hatrartasi gepeket?
Figyelt kérdés
Miert olyan dragak Magyarorszagon a haztartasi kis es nagyobb gepek? Miert adnak egy TV-t egy szaritot egy mosogepet 4-5 szorosebe mint Pl: Amerikaba? Mi nemtudnank ezeket megepiteni? Munkahelyek!!! es joval olcsobb elerhetoseg. Szamitodepek laptopak 170 ezer ez kinn durvan 50-60 ezernel kezdodik. Szegyen hogy azt a kis orszagot igy lenyulja a VAD kereskedelem. SZEGYEN!!!!!2010. júl. 1. 01:04
1/3 anonim válasza:
Azert a 4-5-szoros artobblet tulzas, de valoban olcsobbak, mivel nincs rajtuk annyi ado az USA-ban (rengeteget dob az aron ez Magyarorszagon) es nem kell oket importalni. Mar elnezest, de szerintem Magyarorszag sajat magat teszi tonkre...ugyanis a vad kereskedelemert a magyar allam sokkal inkabb felelos, mint a kulfoldi cegek...ezen el kellene gondolkodni. Az meg nem ugy van, hogy most fogod magad es elkezdesz laptopot gyartani. Toke is kellene. Lehet magyar laptopot csinalni, de olyan lesz, mint a Suzuki. A laptopokat marka szerint valasztja a legtobb ember es inkabb a dragabbat veszik meg, ha az megbizhatobb, jobb (pl. Dell).
USA-ban elo
2/3 anonim válasza:
a háztartási gépek ára rendben van, csak az adótartalom magas ill. a fizetések alacsonyak
3/3 anonim válasza:
Hát nem tudom, tv-t még nem vettem, se mosógépet, de pont ma vettem pl kenyárpirítót 3000ért. Ami szerintem nem volt drága, bár lehet venni 45000ért is. A laptopom 70e volt, és dell, tehát jó, strapabíró. Szerintem nézz jobban körül a boltokban, mindent meg lehet venni nálunk x összegért, és a duplájáért is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!