Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A posta szórakozik velem?

A posta szórakozik velem?

Figyelt kérdés

Múlt hónap 24. napján feladtam egy küldeményt, nagy bubis borítékban, amit azóta sen kapott meg a címzett. A rendszerben csak annyi látszik, hogy a küldeményt akkor épp itt a helyszínen felvették a rendszerbe, semmi más. Nem mozdult innen azóta se, még csak tovább küldésére se került ezek szerint. Letezik, hogy az adott postán van azóta is, mert elsumvasztották? Persze mosták kezeiket tegnap. De az egyik dolgozó gyanús.

Van fényképem az ajánlott szelvényről, de az eredeti nincs már meg. Ezt pedig nem akarják elfogadni, még nyomtatott formában sem, pedig minden látszik rajta. Mit csináljak?

2019. febr. 7. 06:24
 1/2 anonim ***** válasza:
62%

Létezhet, sztem ha akarod bemégy és feljelentést tehetsz a rendörsége, de előtte szóljál a postára be, hogy hátha meglágyul a szívük, már ha ők a hunyók.

Amúgy én az ügyfélszolgálatra szoktam beszólni, de már harmad vagy negyed napon! Ott megmondják hol a leveled. Ha a feladóhelyről elindult a leveled, akkor ők azt mondják is, hogy onnan biza kiment!

Majd hozzáteszik hogy xy gyűjtőponton vmiért elveszett, esetleg már nem is regisztrálták be.

2019. febr. 7. 06:48
 2/2 A kérdező kommentje:

Innen semmi nyoma, hogy elindult. Csak hogy feladtam, slussz.

Ezért gyanús nekem. Megpróbálok tenni ma valamit, nagyon remélem, hogy előkerül.

2019. febr. 7. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!