Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Eladtam egy PC-t használtan...

Eladtam egy PC-t használtan és most?

Figyelt kérdés
Eladtam egy használt pc-t a neten és most, azon töröm magam, hogy jó üzletet csináltam-e annak ellenére, hogy sokkal többért valószínűleg nem vitték volna el. Először az édesanyámnak akartam adni, mert neki is van gépe, de nem annyira jó, mint amilyen az enyém volt. Azonban ő azt mondta, hogy ő úgyse használná ki, amit tudna nyújtani a gép. A fő kérdésem az lenne, hogy főleg azoktól akik már kereskedtek használt cuccokkal, hogy mégis hogyan ne gondoljak arra, hogy esetleg rossz döntést hoztam?

2019. febr. 6. 05:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Eladtad. Kár ezen utólag filózni. Minek stresszeled magad, változtatni nem tudsz rajta. Nėzd azt az oldalat,ha nem adod el, ott marad a nyakadon, ha nem hasznalod ėrtėktelenedik.

Pl ėn hamarosan elafom az autóm. Mondhatni sz@rė húgyė, mert ennyibe megy mindenhol. Nekem sokkal többet megėr, tudom hogy jó, de annyiėrt nem vennėk meg. Ėn nem használom ki, ott az új. Szal ez van. Kár ezen agyalni.

2019. febr. 6. 07:33
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked se kellett és anyudnál is csak porosodott volna, akkor a legjobb döntés eladni, lesz egy kis zsebpénzed.

Azzal csak veszít az értékéből, ha ott áll és porosdik, fél év múlva még kevesebbet kaptál volna érte. Ne csinálj problémát abból, ami nem az.

2019. febr. 6. 09:15
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2019. febr. 6. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!