Mi az Emag felügyeleti szerve? Több, mint két hónapja rendeltem egy terméket, amit több csomagban küldtek, de az egyik nem érkezett meg.
Az Emagnak is, mint minden weboldalnak (kellene lennie) van ÁFSZ (Általános Felhasználási Feltételek/Szerződés), és ott minddig megtalálható a panaszkezelés módja is.
Most ezt belinkelem Neked, de egyéábként az Emag oldalak alján magad is megtalálhatod :-)
Tekerj jó sokáig lefelé és a
"ALKALMAZANDÓ JOG, PANASZKEZELÉS, JOGÉRVÉNYESÍTÉS"-nél megleled.
"A nyomonkövetés szerint a posta logisztikai központjában van december 4-e óta. A posta azt írta, forduljak az Emaghoz"
Az EMAG a hibas, amiert a posta ket honap alatt sem kepes kiszallitani???
Velem is hasonló dolog történt....emag-tól rendeltem egy tv-t és egy fali konzolt a felszereléséhez, 2018 nov 23-án. A konzol egy-két napon belül megjött, érdekes módon a tv nem...minden előre fizetve, kb 100ezres tétel....
A nyomkövetésen azt láttam, hogy a csomaküldőnek átadva (Posta). De ezt én ugye csak az emag oldalán látom, igazából nem tudok megbizonyosodni, hogy valóban így van vagy sem.
Nyilván hívtam a postát is, ott dadogtak össze-vissza...hogy beérkezett, de nem látják, úgyhogy érdeklődjek az emagnál. Pár próbálkozás után eldurrant az agyam ettől a választól, mert miért is én kerestessem a terméket az eladóval, amikor már a postánál van?!??! Ráadásul egy olyan eladóval, akivel képtelenség felvenni a kapcsolatot! Egyoldalú levelezésben álltam velük.
Ettől megijedve, visszamondtam a tv-t, mert arra gondoltam, ha egyszer mégiscsak megkapom, nem akarom ezt a kálváriát végig járni, ha pl meghibásodik....
Erre az egy levelemre válaszoltak, annyit, hogyha időközben megérkezik, ne vegyem át.
Na, a lemondás után már a posta ügyfélszolgálata sem látta többet, hogy mi van vele.
Egy telefon során végre kinyögte az ügyfélszolgálatos, hogy személyesen menjek be egy postára, és a CN18-as nyomtavány kitöltésével "köröztessem".
A postán segítőkészek voltak, de előbbre nem nagyon jutottunk, de legalább van egy papírom róla, hogy látták ezt a terméket és még nem kaptam meg...
Rémálom az egész. hab a tortán, hogy karácsonyi ajándék lett volna...
A nyomtatványt január 9-én töltöttem ki, azóta is várom, hogy történjen valami.
Az emagnak is van annyi sara minimum, hogy egyáltalán nem kommunikálnak az ügyféllel....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!