Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vásárolt már innen valaki az...

Vásárolt már innen valaki az ebay-ről?

Figyelt kérdés
Találtam pár terméket amire szívesen licitálnék, viszont azt írja, hogy nincs szállítás Magyarországra, van valami megoldása ennek a problémának?
2019. jan. 22. 18:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Ķérdezz rá az eladótól. Volt már rá példa, hogy mégis lehetett.
2019. jan. 22. 18:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Én rendszeresen vásárolok.

De ezeket az ajánlatokat ki is szűröm.

Nem éri meg, hogy több ezer ft postaköltséget fizessek.

Írhatsz neki, mert tényleg meg lehet oldani, de jelentős plusz költséggel számolj.

2019. jan. 22. 18:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Már előttem leírták a lényeget.Annyit tennék hozzá,ha esetleg a tengerentúlról rendelnél,és azt írja hogy nincs szállítás Magyarországra,akkor ne is kérdezz rá,extrém magasak a szállítási díjak.Múltkor spanyolból rendeltem egy bukósisakot,sajnos itthon már kifutott széria,ott még kapható volt,a sisak 110€ volt,a szállítás 28€..elég borsos.

Az itthoni helyzetről nem beszélve..édesanyámnak rendeltem a varrógépéhez egy kis alkatrészt nemrégiben,ami 450 forint volt,a posta 1190..vicc.

Míg angliában éltem,sokmindent rendeltem az ebay-ről,100 tételből talán 1-2-nél kellett fizetni minimális szállítási díjat.

Kínából viszont szinte mindent ingyen küldenek.Átvehetnék ezt a jó szokást kis hazánkban is.

2019. jan. 22. 19:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Én Angliából rendelnék, de ha ilyen sok a postaköltség, akkor ugyanott vagyok, mint ha megvenném itthon.
2019. jan. 22. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!